PRIMĂRIA COMUNEI DOBA, JUDEŢUL SATU MARE, ROMÂNIA

MESAJ PRIMAR

   Bine ati venit la DOBA

    In calitate de primar al comunei Doba, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce ati accesat acest site, cei care accesand aceasta pagina doresc sa se informeze despre activitatea Primariei si salut toti vizitatorii din alte orase si tari, care doresc sa cunoasca viata de zi cu zi a acestei comune, sa afle despre trecutul lui, despre valorile culturale si despre locuitorii lui sau despre prezentul si perspectivele lui de dezvoltare.
    Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenilor, oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelasi timp sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor celor ce vor sa ne cunoasca comuna si pe noi. 
    In calitate de cetatean al comunei, multumesc in numele satenilor, vizitatorilor din tara si strainatate, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, gandindu-va poate ca veti descoperi oportunitati de afaceri de orice natura, ce speram ca va vor indemna sa investiti in comuna noastra, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii publice locale deschise si transparente.
    Cu siguranta in urma informatiilor primite, veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si dorinta de-a cunoaste pe viu aceste meleaguri, oameni prietenosi, ospitalieri si farmecul unuei comune primitoare, cum este DOBA.
    Nu trebuie sa uitam faptul ca parerea fiecarui cetatean, conteaza. Daca iti pasa de comuna ta, daca vrei sa ridici o problema, nu ezita sa ne contactezi! Voi incerca sa raspund in cel mai scurt timp posibil, solicitarilor dvs., pentru ca

        Impreuna sa gandim si sa construim viitorul comunei noastre!

                                                        Primar al comunei Doba
                                                            Ing. Ghetina Mihai